logo op oog en oor
over   contact

Over 

Ik ben Germ Henk Blumers en maak pakkende video content waarin in mijn gevoel laat spreken. Dat komt voort uit de gesprekken en input van mijn klanten. Die wisselwerking is voor mij als een soort ’tweetrapsraket’: samen komen we uiteindelijk tot het beste resultaat.

Het is voor mij dan ook belangrijk dat er duidelijke communicatie plaatsvindt. Als de verwachtingen helder zijn en we elkaar goed begrijpen, verloopt de samenwerking soepel. Daarnaast is eerlijkheid voor mij ook belangrijk voor een duurzame samenwerking.

Al vanaf de middelbare school ben ik bezig met video en alles wat erbij komt kijken. Ik word blij van het direct waarneembare resultaat en het feit dat ik dit positief kan beïnvloeden.

Bij de productie van video komt een hoop techniek kijken. Doordat ik de meest recente kennis in huis heb worden mijn creativiteit en snelheid niet belemmerd door de techniek.

Ik ben dan ook altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn video’s te verbeteren. Ik ben gedreven en leergierig en sta altijd open voor nieuwe ideeën.

Naast mijn passie voor video heb ik ook andere hobby’s. Ik ben een koffie-nerd en liefhebber. Dit gaat zelfs zover dat ik mijn eigen bonen brand. Je kan me ’s nachts wakker maken voor een verse V60 of Aeropress. Daarnaast speel ik ook piano en gitaar en wandel ik graag met onze lieve hond Pum.

Laten we kennismaken.

Ik ga graag met je in gesprek, onder het genot van een kop koffie. Offline of online.

06 34 00 80 45  
germhenk@opoogenoor.nl

© op oog & oor media 2024 |  LinkedIn | kvk: 61221813 | Herenslagen 72, 8332 AT  Steenwijk